Etusivu

perjantai 9. lokakuuta 2015

KANATORTILLAT




















Meidän perheen yksi viikonloppusuosikeista ovat tortillat. Meillä syödään jauheliha- sekä kanatäytteisiä tortilloja. Jauhelihaan ei varmaan ohjetta tarvitse, mutta tämä meidän kanatortilla on aika herkkua. Tästä tulee reilu annos.

Täysjyvätortilloja

900g hunajamarinoituja kanan fileesuikaleita
2 pkt pekonikuutioita
3 punasipulia
2 solo valkosipulia tai maun mukaan

Salsaa
Creme Fraichea
Vihersalaattia

Laita pekonit lämpimälle pannulle. Kun pekonit ovat kypsiä lisää kanat. Ruskista kunnes kanatkin ovat kypsiä. Jos on reilusti nestettä, kannattaa poistaa. Lisää suikaloitu punasipuli ja murskattu valkosipuli. Anna hautua hetken aikaa, kunnes punasipulit ovat pehmeitä. 

Lämmitä tortillalätyt ja levitä pinnalle Creme Fraichea. Sitten päälle kanat, salsa sekä salaatti. 

Eiku syömään! Lurps!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti