Etusivu

sunnuntai 21. helmikuuta 2016

TÄYTETYT KESÄKURPITSAT





















Tein flunsaa potevalle miehelleni ystävänpäivä-päivällisen kesäkurpitsoista.
Tämä on helppo ja todella maukas kesäkurpitsaohje.

Ainekset:

3 kesäkurpitsaa (mahdollisimman suoria)
5 jumbo herkkusientä
2 rasiaa pekonikuutioita a' 140g
3 punasipulia
2 solo valkosipulia tai maun mukaan
2 purkkia smetanaa
Sitruunapippuria maun mukaan

Juustoraastetta


Ohje:

Halkaise kesäkurpitsat keskeltä kahtia ja koverra niistä sisus lusikalla pois.
Laita kesäkurpitsat uunipellille leivinpaperin päälle.
Viipaloi herkkusienet ja pilko punasipuli kuutioiksi.
Kuori valkosipuli ja paloittele se muutamaan osaan.
Ruskista pekonikuutiot pannulla.
Lisää herkkusienet pekonien joukkoon ja anna niiden muhia hetken aikaa.
Lisää punasipuli ja murskattu valkosipuli.
Lisää lopuksi smetana ja sitruunapippuri.
Maista ja lisää mausteita oman maun mukaan.
Täytä kesäkurpitsat ja lisää päälle vielä juustoraaste.

Kypsennä ja gratinoi 200 asteisessa uunissa noin 15-25min. Tarkkaile, ettei juusto pääse palamaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti